WIFI PROBLEMEN?

Een Wi-Fi netwerk wil nog wel eens problemen geven. Je kunt niet inloggen, je ziet het netwerk niet, je verbinding is erg traag of wordt onderbroken, je hebt een zwak signaal, je downloads of het kopiëren van bestanden is erg traag. Deze problemen hebben soms meerdere oorzaken waar ook goede oplossingen voor bestaan.Wifi optimaliseren in huis of op de zaak met externe wifi apparatuur zoals een Router of een Accespoint, dat kan door ons gerealiseerd worden!

 

OVERAL WIFI!

Extra Wifi punt via een vaste internetkabel:

Accespoint (Wifi toegangspunt)
Wanneer er een mogelijkheid bestaat voor het trekken van een kabel dan plaatsen we voor de beste prestatie een Accespoint.
- Stabiel
- Beter Wifi bereik
- Geen snelheid verlies

Wij passen ook de nodige configuratie toe voor een optimale prestatie van uw wifi apparatuur.

Extra Wifi punt via een stopcontact:

Wifi Powerline adapter
Indien er geen mogelijkheden bestaan voor het trekken van een kabel dan komt de Powerline adapter van pas via een vaste stopcontact aansluiting.
- Beter Wifi bereik
- Stabiliteit afhankelijk van elektranet

Voor de beste prestatie van de Powerline adapter in een meterkast bestaat de mogelijkheid om een apart stopcontact aan te brengen voor een optimale werking tussen de 2 Powerline adapters op dezelfde groep. Dit is alleen van toepassing wanneer het modem zich ook in de meterkast bevindt.


Let op! Het plaatsen van een stopcontact heeft een meerprijs van 45 euro.

paste61

 

1

 

wifi